POLÉVKA |
|
1.Frankfurtská s klobásou (1,7) |
39,- |
2.Hovězí vývar s játrovými knedlíčky (1,3,7,9) |
39,- |
|
|
PŘEDKRM:Capresse-mozzarella s rajčaty, |
|
čerstvá bazalka,toast (1,3,7) |
89,- |
|
|
HLAVNÍ JÍDLA |
|
1.Domácí sekaná pečeně,bramborová kaše, |
|
okurkový salátek (1,3,7,10) |
109,- |
2.Grilovaný paprikový bok,bílé zelí,mix knedlíků(1,3) |
109,- |
3.Anglický rostbeaf,hranolky,tatarka (1,3,7,10) |
139,- |
4.Chilli con carne,dušená rýže,cheddar (7) |
119,- |
5.Zeleninový salát s domácím dresinkem, |
|
sušenými rajčaty,nivou a pita chlebem (1,3,7) |
139,- |
SPECIÁL:Grilované kachní prso,mačkané brambory |
|
s kozím sýrem a rukolou a omáčkou z |
|
červeného vína (7,9) |
249,- |
|
|
DEZERT:Jablečný závin se šlehačkou (1,3,7,8) |
49,- |
|
|
|
|
|
|