DENNÍ MENU Neděle 22. 4. 2018

POLÉVKA  
1.Frankfurtská s klobásou (1,7) 39,-
2.Hovězí vývar s játrovými knedlíčky (1,3,7,9) 39,-
   
PŘEDKRM:Capresse-mozzarella s rajčaty,  
čerstvá bazalka,toast (1,3,7) 89,-
   
HLAVNÍ JÍDLA  
1.Domácí sekaná pečeně,bramborová kaše,  
okurkový salátek (1,3,7,10) 109,-
2.Grilovaný paprikový bok,bílé zelí,mix knedlíků(1,3) 109,-
3.Anglický rostbeaf,hranolky,tatarka (1,3,7,10) 139,-
4.Chilli con carne,dušená rýže,cheddar (7) 119,-
5.Zeleninový salát s domácím dresinkem,  
sušenými rajčaty,nivou a pita chlebem (1,3,7) 139,-
SPECIÁL:Grilované kachní prso,mačkané brambory    
s kozím sýrem a rukolou a omáčkou z   
červeného vína (7,9) 249,-
   
DEZERT:Jablečný závin se šlehačkou (1,3,7,8) 49,-