DENNÍ MENU Neděle 24. 2. 2019

POLÉVKA  
1. Bramboračka (1,9) 39,-
2. Hovězí vývar se zeleninou, játrové knedlíčky (1,3,9) 39,-
PŘEDKRM:  Cibulové kroužky v pivním těstíčku, americký dip (1,3,7) 79,-
   
HLAVNÍ JÍDLA:  
1. Čočka na kyselo, sázené vejce, kyselá okurka (1,3) 119,-
2. Přírodní sekaný řízek , bramborová kaše (1,3,7) 129,-
3. Hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky(1,3,7,9,10,12) 139,-
4. Spaghetti Carbonara, parmazán (1,3,7,12) 129,-
5.  Kuřecí steak zapečený s rajčaty a nivou,   
hranolky  (7) 149,-
SPECIÁL: Hovězí roštěná na grilu s omáčkou  
ze sušených rajčat, opečené brambory (7) 259,-
   
DEZERT: Domácí lívance s lesním ovocem a   
zakysanou smetanou (1,3,7) 49,-